Sinusta seuraava muudmaker?

Suomen värikkäin luova toimisto etsii näkemyksellistä graafikkoa. Visuaalinen silmäsi on vailla vertaa, grafiikka taipuu käsissäsi yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi ja osaat viimeistellä visuaaliset tuotteet modernilla otteella.
 

Työnkuvaasi kuuluu graafikon tehtävät Art Directorin alaisuudessa. Sinun tulee osata jalkauttaa toteutettu graafinen ilme digitaalisiin tuotteisiin. Toimeksiantojen täytyy hoitua sovitusti, toisinaan hyvinkin itsenäisesti ja aikataulujen mukaan, mutta toivomme myös huumorintajua, joustoa ja ihmisläheisyyttä. Meidän toimistossamme on rento ilmapiiri ja toivomme, että sovit joukkoon!

Me arvostamme:

  • Adobe CC-ohjelmiston osaamista (Illustrator, Indesign, Photoshop, After Effects)

  • Kevyttä 2D-animointiosaamista

  • Aikaisempaa kokemusta visuaalisen suunnittelun työstä

  • Ymmärrystä modernien markkinointimateriaalien toteuttamisesta

  • Taitoa toimia järjestelmällisesti ja tehokkaasti

  • Halua kehittyä ja oppia uutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi pian, työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Liitä mukaan portfoliosi, palkkatoiveesi, sometilisi sekä mieluusti myös suosituskirjeesi. Lisäksi toivomme sinun kokoavan muudboardin sinua tällä hetkellä inspiroivista asioista: anna luovuuden kukkia.

Hakemukset osoitteeseen hello@muud.fi

Tulet viihtymään kanssamme

Tituleeraamme itseämme Suomen värikkäimmäksi luovaksi toimistoksi ja haluamme kannustaa asiakkaitamme rohkeuteen. Toivomme sinulta samaa asennetta ja avaraa katsetta. Aiomme kasvaa ja tulevaisuudessa sinulle voi aueta täysin uusia työtehtäviä. 

Tarjoamme asiakkaillemme mainostomistopalvelut, digimarkkinoinnin ratkaisut, valo- ja videokuvaukset sekä sosiaalisen median tuotannon.

Sinä saat mahdollisuuden luovaan työhön kiinnostavien asiakkaiden kanssa ja työpöydän Kaapelitehtaan toimistollamme.
Olemme työskennelleet muun muassa Ylelle, Sony Music Finlandille, Fried Musicille, Robin Packalenille ja monille upeille yrityksille. Saat työssäsi vastuuta ja vapautta luovaan ilmaisuun. Tuemme ja kannustamme sinua kehittymään.

Etsimme henkilöä jatkuvaan freelancer -suhteeseen tai osa-aikaiseksi hakijan tilanteesta riippuen. Tulevaisuudessa sinulla voi olla mahdollisuus liittyä tiimiimme täysipäiväisesti. Kerrothan hakemuksessa tilanteestasi ja tulevaisuuden toiveistasi. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Me olemme Suomen värikkäin

luova toimisto.

TUTUSTU PROJEKTEIHIMME